۱۳۹۴ تیر ۱, دوشنبه

موکا

قهوه موکا مخلوطی از قهوه کوهپایه های مرتفع آمریکای مرکزی و اتیوپی است و  جزء قهوه‌های معروف است و از جمله نوشیدنی های گرم  برای طرفداران قهوه و شکلات است. می توان گفت که قهوه موکا اختراع آمریکایی هاست که بر مبنای کاپوچینوی ایتالیایی درست شده است. موکا ترکیبی از قهوه، خامه شکلاتی با طعم فندق و خامه غلیظ است. 

نکاتی در رابطه با قهوه موکا :

برای شستشوی جوش آور قهوه هرگز از شوینده ها استفاده نکنید.
  • معمولا قهوه موکا در ماگ و یا کاپ سرو می‌شود.

سرو قهوه موکا به دو شکل زیر انجام می شود :

  1. روی این قهوه را با یک لایه از خامه می‌پوشانند.
  2. به صورت چند رنگ و در یک لیوان شیشه‌ای سرو می کنند.

مواد اولیه برای تهیه قهوه موکا:

  • دستگاه اسپرسو یا موکا پات ( در صورت نداشن دستگاه اسپرسو میتوان از اجاق گاز و همزن دستی میتوانید استفاده کنید. )
  • 75 میلی لیتر اسپرسو
  • 30 میلی لیتر سس شکلات
  • 120 تا 150 میلی لیتر شیر سرد چرب
  • پودر کاکائو، دارچین، قهوه تلخ
  • خامه زده شده
  • سس کارامل
  • کف شیر

طرز تهیه قهوه موکا

نسبت درست مواد در این قهوه را در شکل زیر می توانید ببینید.
موکا
برای شروع ابتدا سس شکلات را در لیوان میریزیم.
شیر سرد را در دستگاه اسپرسو بریزید و کف ایجاد کنید. در صورت نبود دستگاه اسپرسو ساز شیر را حرارت داده بر روی گاز و سپس با همزن دستی روی آن کف ایجاد کنید.
برای مرحله بعد با دستگاه اسپرسو یک شات اسپرسوی دوبل بگیرید و اگر دستگاه اسپرسو ندارد در موکا پات قهوه را دم کنید.
دقت کنید که بعد از سس شکلات مقداری شیر بخار داده شده را در لیوان بریزید با کمی کف شیر و سپس قهوه را داخل لیوان ریخته و دوباره مقداری از کف شیر را روی آن بریزید. اگر روی لیوان را لایه ضخیمی از کف شیر قرار بگیرد موکاچینو خواهید داشت.
برای تزئین می توانید از خامه زده شده سرد،سس کارامل و همین طور پودر کاکائو یا دارچین یا پودر قهوه تلخ ستفاده کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر